Niemi-Kapee

Rentoudu. Sauno. Nauti.

Nyt on parasta kesää. Tervetuloa mökille ja Saunomaan. Tarkista vapaat hetket mökkisivulta.

Rauhallinen Savusauna järjestetään muutaman kerran kuussa. Tervetuloa saunomaan yleiselle vuorolle!

Infot, ilmoittautuminen ja liput

Mökit

Niemi-Kapeessa on viisi tunnelmallista vuokramökkiä. Mökkimme sijaitsevat puhtaan ja kauniin Näsijärven rannalla omassa rauhassaan Tampereen pohjoisosassa. Tyylikkäistä ja persoonallisista mökeistämme voit valita juuri sinulle sopivan.

Kaikilla mökeillä voi saunoa, soudella soutuveneellä ja kalastaa omalta laiturilta. Myös lemmikit ovat tervetulleita mökeillemme!

Hintatiedot ja varaustilanteen löydät mökkien omilta sivulta.

Saunat

Vaalimme Niemi-Kapeessa suomalaista saunaperinnettä ja voimmekin ylpeinä tarjota aitoja saunakokemuksia niin kokeneille kuin kokeilunhaluisillekin saunojille. Jokaiselta mökiltä löytyy oma puulämmitteinen sauna.

Myös Saunarannastamme löytyy saunoja moneen makuun - jatkuvalämmitteinen Rantasauna, perinteikäs Wanhasauna ja isoillekin ryhmille sopiva Savusauna.

Saunarannassa on myös terassi, grillikota, kylpypalju sekä venelaituri.

Tilaisuudet

Niemi-Kapeen saunatiloissa ja kodan terassilla voidaan järjestää erilaisia tilaisuuksia, palavereja, kokouksia ja pienimuotoisia juhlia noin 20 henkilölle. Tilauksesta järjestämme myös maukkaat tarjoilut.

Niemi-Kapeen tiloja voi vuokrata ympäri vuoden. Kesällä Saunarantaan voi saapua myös vesiteitse - rannassa on hyvä venelaituri, jonka syvyys on 1,5 m.

Tekemistä

Joskus mökkeilyn, saunomisen ja rentoutumisen ohessa on mukava puuhata. Mitä sinä haluaisit tehdä? Ehkä sähköpyöräillä mökille kaupungista, nauttia metsäretkestä, pelailla kavereiden kanssa ilmalentopalloa tai meloa läheiselle Muroleen kanavalle lounaalle?

Tampere on vain kivenheiton päässä Niemi-Kapeesta. Mukavaa kaupunkipäivää voi suunnitella tutustumalla Visit Tampereen sivuihin. Myös läheltä Teiskosta löytyy monen moista - voit tutustua tarjontaan VisitTeisko-sivustolla.

Jos kaipaat tekemistä, kerro meille toiveesi niin autamme sinua parhaamme mukaan!

Tarjoilut

Haluatko herkulliset ruokatarkoilut tilaisuutesi? Autamme mielellämme! Tarjoilemme ruuat savusaunarakennuksessa tai sään salliessa grillikodalla

Lahjaksi

Haluatko antaa elämyksiä ja kokemuksia lahjaksi rakkaalle, ystävälle tai työtoverille?Ilahduta lähimmäistäsi Niemi-Kapeen lahjakortilla! Laadimme kauniin lahjakortin toiveidesi mukaan. Voit anna lahjaksi aikaa tai rahaa Niemi-Kapeessa.