Niemi-Kapee

Rentoudu. Sauno. Nauti.

Niemi-Kapeen yleiset saunavuorot jatkuvat. Tammi-, helmi- ja maaliskuussa pääset nauttimaan Rauhallisesta Savusaunasta lauantaisin muutaman viikon välein. Tammikuun Ilmoittautuminen löytyy tämän linkin takaa ja helmikuun ilmoittautuminen on tämän linkin takana. Voit ilmoittautua myös soittamalla Juhamatille (046 591 3298). Koronatilanteen takia otamme vuorolle vain 10 saunojaa ja vuorojen välissä pidämme siivoustauon.

Olemme nostaneet mökkien entuudestaan korkeaa siivoustasoa koronatilanteen takia. Vastaamme mielellämme asiaa koskeviin kysymyksiin.

Mökit

Niemi-Kapeessa on viisi tunnelmallista vuokramökkiä. Mökkimme sijaitsevat puhtaan ja kauniin Näsijärven rannalla omassa rauhassaan Tampereen pohjoisosassa. Tyylikkäistä ja persoonallisista mökeistämme voit valita juuri sinulle sopivan.

Kaikilla mökeillä voi saunoa, soudella soutuveneellä ja kalastaa omalta laiturilta. Myös lemmikit ovat tervetulleita mökeillemme! Halutessaan mökkien pihaan saa tilattua myös paikalletuotavan paljun.

Hintatiedot ja varaustilanteen löydät kunkin mökin sivulta.

Saunat

Vaalimme Niemi-Kapeessa suomalaista saunaperinnettä ja voimmekin ylpeinä tarjota aitoja saunakokemuksia niin kokeneille kuin kokeilunhaluisillekin saunojille. Jokaiselta mökiltä löytyy oma puulämmitteinen sauna.

Myös saunarannastamme löytyy saunoja moneen makuun - jatkuvalämmitteinen Rantasauna, perinteikäs Wanhasauna ja isoillekin ryhmille sopiva Savusauna.

Saunarannassa on myös terassi, grillikota, kylpypalju sekä venelaituri.

Tilaisuudet

Niemi-Kapeen saunatiloissa ja kodan terassilla voidaan järjestää erilaisia tilaisuuksia, palavereja, kokouksia ja pienimuotoisia juhlia noin 20 henkilölle. Tilauksesta järjestämme myös maukkaat ruokailut.

Niemi-Kapeen saunoja voi vuokrata ympäri vuoden. Saunarantaan voi saapua myös vesiteitse - rannassa on hyvä venelaituri, jonka syvyys on 1,5 m.

Tarjoilut

Haluatko herkulliset ruokatarkoilut tilaisuutesi? Autamme mielellämme!

Lahjaksi

Anna lahjaksi aikaa tai rahaa Niemi-Kapeessa.