Niemi-Kapee

Niemi-Kapeen Rauhallinen Savusauna - Yleinen saunavuoro

Niemi-Kapeen Saunaranta astui uuteen aikakauteen keväällä 2020, kun saunamme lämpenivät ensimmäistä kertaa yleistä saunavuoroa varten. Tampereella on yli 40 yleistä saunaa ja niiden ympärillä elää rikas saunakulttuuri - olemme erittäin ylpeitä voidessamme olla osa sitä!

Niemi-Kapeen Savusaunan Rauhallinen yleinen vuoro lämpenee syksyllä sunnuntai-iltaisin. Noudatamme ohjeistusta turvaväleistä, joten ilmoittauduthan etukäteen sopivalle illalle mukaan. Lomakkeen löydät etusivumme kautta tai tästä.

Yleisen vuoron hinta on 25 €/saunoja. Seurueen kuski saa jokaisesta kyytiläisestä 5 € alennusta omasta maksustaan. Viidellä kyydittävällä pääse jo siis maksutta saunomaan!

Tarjoamme Savusaunavuoron lisäksi Wanhan Saunan ja Rantasaunan lämmitykset. Wanhan saunan vuoro on jo päivällä klo 14.00 - 16.00. Starttiin mahtuu 6 saunojaa. Jotta Wanha lämmitetään niin mukaan tulee olla ilmoittautunut vähintään 4 hlö.

Hinta 20 €/saunoja.

Tavoitteenamme on luoda mieleenpainuva saunakokemus, joka eroaa jonkin verran muista yleisistä saunoista. Rauhalliseen Savusaunaan voi ilmoittautua rajoitettu määrä saunojia - tarkoituksena on pitää tunnelma seesteisenä niin, että itse löyly pysyy pääosassa. Savusaunan löylyt lämmittää jo parinkymmenen vuoden kokemuksella saunamestari Raine Vähätalo.

Tarjoamme saunojille saunan ohessa pannukahvit tai teet. Kokkaamme ja leivomme jokaiseen saunailtaan myös jotain suolaista ja makeaa purtavaa joita voit halutessasi ostaa ja nauttia illan aikana. Alkoholittomia juomia on myös ostettavissa. Omat juomat ovat sallittuja.

Mukaan tarvitset oman uimapuvun sillä saunavuoro on yhteinen kaikille.

Toivottavasti nähdään lauteilla!