Niemi-Kapee

Niemi-Kapeen Rauhallinen Savusauna - Yleinen saunavuoro

Niemi-Kapeen Saunaranta astui uuteen aikakauteen keväällä 2020, kun saunamme lämpenivät ensimmäistä kertaa yleistä saunavuoroa varten. Tampereella on yli 40 yleistä saunaa ja niiden ympärillä elää rikas saunakulttuuri - olemme erittäin ylpeitä voidessamme olla osa sitä!

Savusauna lämpenee talvella ja keväällä 2021 muutaman viikon välein lauantaisin. Koronatilanteen takia otamme tällä hetkellä Rauhallisen Savusaunaan vain 10 saunojaa vuorolle ja vuorojen välissä pidämme siivoustauon. Savusaunan startit ovat klo 15.00-17.00 ja 17.30-19.30. Kumpaankin starttiin mahtuu 10 saunojaa. Savusaunan hinta on 25 €/saunoja.

Tarjoamme Savusaunavuoron lisäksi Avantosaunan (Wanha Sauna ja Rantasauna). Tämä vuoro on jo päivällä klo 13.00 - 14.30. Starttiin mahtuu 6 saunojaa. Avantosaunan hinta 20 €/saunoja.

Kuski saa jokaisesta kyytiläisestä 5 € alennusta omasta maksustaan. Viidellä kyydittävällä pääse jo siis maksutta saunomaan!

Tavoitteenamme on luoda mieleenpainuva saunakokemus, joka eroaa jonkin verran muista yleisistä saunoista. Rauhalliseen Savusaunaan voi ilmoittautua rajoitettu määrä saunojia - tarkoituksena on pitää tunnelma seesteisenä niin, että itse löyly pysyy pääosassa. Savusaunan löylyt lämmittää jo parinkymmenen vuoden kokemuksella saunamestari Raine Vähätalo.

Tarjoamme saunojille saunan ohessa pannukahvit tai teet. Kokkaamme ja leivomme jokaiseen saunailtaan myös jotain suolaista ja makeaa purtavaa joita voit halutessasi ostaa ja nauttia illan aikana. Alkoholittomia juomia on myös ostettavissa. Omat juomat ovat sallittuja.

Ilmoittaudu mukaan!

Huhtikuun ilmoittautuminen on tämän linkin takana. Voit myös soittaa Juhamatille (046 591 3298).

Toukokuun ajat päivittyvät tähän myöhemmin. Vuorot ovat viikonloppuna lauantaina.

Kesäkaudella (kesä- ja heinäkuu) yleinen sauna lämpiää arkena kerran viikossa joka viikko.

Toivottavasti nähdään lauteilla!