Niemi-Kapee

Niemi-Kapeen RauhallinenSavusauna - Yleinen saunavuoro

Niemi-Kapeen Saunaranta astui uuteen aikakauteen keväällä 2020, kun saunamme lämpenivät ensimmäistä kertaa yleistä saunavuoroa varten. Tampereella on yli 40 yleistä saunaa ja niiden ympärillä elää rikas saunakulttuuri - olemme erittäin ylpeitä voidessamme olla osa sitä!

Savusauna lämpenee talvella ja keväällä 2021 muutaman viikon välein lauantaisin. Koronatilanteen takia otamme tällä hetkellä Savusaunavuorolle vain 10 saunojaa ja vuorojen välissä pidämme siivoustauon. Savusaunan startit ovat klo 15.00-17.00 ja 17.30-19.30. Kumpaankin starttiin mahtuu 10 saunojaa. Savusaunan hinta on 25€/saunoja.

Tarjoamme Savusaunavuoron lisäksi Avantosaunan (Wanha Sauna ja Rantasauna). Tämä vuoro on jo päivällä klo 13.00 - 14.30. Starttiin mahtuu 6 saunojaa. Avantosaunan hinta 20€/saunoja.

Kuski saa jokaisesta kyytiläisestä 5 € alennusta. Viidellä kyydittävällä pääse jo siis maksutta saunomaan!

Ilmoittaudu mukaan

9.1.2021 Ilmoittaudu

23.1.2021 Ilmoittaudu

6.2.2021 - ilmoittaudu

20.2.2021 - ilmoittaudu

6.3.2021 - lomake päivittyy myöhemmin

20.3.2021 - lomake päivittyy myöhemmin

Huhti- ja toukokuun ajat päivittyvät tähän myöhemmin. Vuorot ovat viikonloppuna, joko lauantaina tai sunnuntaina.

Kesäkaudella (kesä- ja heinäkuu) yleinen sauna lämpiää arkena kerran viikossa.

Savusaunan löylyt lämmittää jo parinkymmenen vuoden kokemuksella saunamestari Raine Vähätalo. Savusaunan lisäksi saat yleisellä vuorolla nauttia Rantasaunan tai Wanhan Saunan löylyistä. Savusaunamme sijaitsee Näsijärven rannalla Tampereen Teiskossa. Uiminen sekä vilvoittelu on mahdollista saunottelun lomassa.

Tavoitteenamme on luoda mieleenpainuva saunakokemus, joka eroaa jonkin verran muista yleisistä saunoista. Rauhalliseen Savusaunaan voi ilmoittautua rajoitettu määrä saunojia - tarkoituksena on pitää tunnelma seesteisenä niin, että itse löyly pysyy pääosassa.

Tarjoamme saunojille saunan ohessa pannukahvit tai teet. Kokkaamme ja leivomme jokaiseen saunailtaan myös jotain suolaista ja makeaa purtavaa joita voit halutessasi ostaa ja nauttia illan aikana. Alkoholittomia juomia sekä makkaraa on myös ostettavissa. Omat juomat ovat sallittuja.

Ilmoittautuminen ja yksityiskohdat - voit soittaa Juhamatille (046 591 3298) tai täyttää ilmoittautumislomakkeen. Ajankohtainen ilmoittautumislomake löytyy kotisivujen etusivulta infolaatikosta.

Toivottavasti nähdään lauteilla!