Niemi-Kapee

Tilaisuudet

Mikä olisi parempaa kuin ihailla pakkasyön tähtitaivasta Paljun lämmöstä, nauttia Grillikodalla auringonlaskusta ja hyvästä ruuasta tai jutustella mukavia hyvällä porukalla Savusaunan pehmeissä löylyissä? Etsitkö paikkaa rakkaasi syntymäpäiville, perhejuhlille, firman tyhylle tai kaveriporukan jokavuotiseen kokoontumiseen? Haluatko viettää karaokeillan pienellä porukalla omassa rauhassa? Tervetuloa Niemi-Kapeeseen!

Niemi-Kapeen Savusaunarakennuksessa järjestät mieleenpainuvan saunaillan, kokouksen, koulutuksen tai juhlan 5 - 30 henkilölle. Voitte toiveidenne mukaan saunoa, ruokailla, kokoustaa tai vaikkapa laulaa karaokea. Savusaunalla ja aittoissa on yöpymismahdollisuus noin 15 vieraalle - jos yöpyjiä on enemmän, lähellä olevia mökkejä voi myös varata (Harmaa, Mansikka, Sammal ja Taivasalla). Autamme myös kuljetusten järjestämisessä. Tarjoilut voidaan hoitaa meidän puolesta, mutta asiakas voi halutessaan hoitaa tarjoilut myös itse - Savusaunarakennuksessa on keittiö, joka on ryhmän käytettävissä.

Savusaunarannassa tulee huomioida Kapeenlahden muut mökkiläiset - rannan ulkotiloissa ei saa soittaa musiikkia tai elämöidä äänekkäästi klo 21.00 jälkeen. Polttariporukat ovat tervetulleita, mikäli juhlinta pysyy asiallisena ja vieraita on kohtuullinen määrä.

Kerro meille toiveesi - autamme mielellämme unohtumattomat tapahtuman järjestämisessä!